19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Bărbat găsit carbonizat într-un transformator electric din Slatina

- Advertisement -

Un bărbat a cărei identitate este încă necunoscută a fost găsit fără suflare, sâmbătă seara, într-un transformator electric de pe strada Aleea Lalelelor, din municipiul Slatina. Persoana a fost găsită carbonizată, după ce incendiu izbucnit la transformator a fost stins de pompieri.

Cătălin FIRCOIU

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, a declarat că trupul neînsufleţit al bărbatului, care cel mai probabil este un om al străzii şi este încă neidentificat, a fost dus la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului.

„La data de 19 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Aleea Lalelelor, din localitate, a luat foc transformatorul electric. După stingerea incendiului, în încăperea transformatorului a fost identificată o persoană de sex masculin carbonizată, care nu a putut fi identificată. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei”, a spus reprezentantul IPJ.

Poliţiştii au deschis dosar penal în cauză, fiind efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți