10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copiii asistați social au primit cadouri de Crăciun de la elevii Colegiului Minulescu din Slatina

- Advertisement -

Membrii Consiliului Școlar al Elevilor de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina au pus mână de la mână și în acest an în care cu toții am fost greu încercați, având în vedere contextul actual al pandemiei COVID-19, au strâns fonduri pentru a le oferi mici atenții, în prag de Crăciun, copiilor asistați social din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt. Ajutați și de antreprenori locali, le-au oferit acestora o sută de cadouri constând în produse tradiționale specifice sărbătorilor de iarnă și jucării de pluș.

Cătălin FIRCOIU

Darurile au fost oferite copiilor nevoiași marți, acțiunea în care au fost implicați elevii de la Colegiul Minulescu fiind coordonată de Alexandru Prina, președintele Consiliului Școlar al Elevilor.

„Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului «Ion Minulescu» Slatina a oferit copiilor asistați social din cadrul DGASPC 100 de pachete, care reprezintă cadourile noastre de Crăciun pentru ei. Este o acțiune umanitară și din puținul nostru am vrut să facem și noi un bine pentru cei care fac parte din comunitatea noastră, cei care nu se pot bucura așa cum ar trebui de aceste sărbători de iarnă, având în vedere și vremurile grele pe care le trăim din cauza acestei pandemii de Coronavirus. Am oferit daruri constând în produse tradiționale, dar și câte un animăluț de pluș, pentru o sută de copii asistați social din centrele de plasament și căsuțele de tip familial din municipiul Slatina, dar și din alte localități ale județului. Fondurile au fost strânse de la membrii consiliului elevilor de la Minulescu, dar și de la antreprenori locali din Slatina cărora vrem să le mulțumim pe această cale, le suntem recunoscători”, a declarat Alexandru Prina, coordonatorul ajutoarelor Moșului de la Colegiul „Ion Minulescu” Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți