12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Olt: Descinderi la vânzători de produse contrafăcute

- Advertisement -

Zece percheziții domiciliare au fost efectuate marți dimineață la locuințele unor persoane bănuite de comerțul cu produse contrafăcute din municipiul Caracal, orașele Corabia, Drăgănești Olt, Scornicești și comunele Cilieni, Bucinișu și Șopârlița.

Cătălin FIRCOIU

Acțiunile polițiștilor din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova – Biroul Judeţean de Transporturi Olt, sprijiniți de cei ai Biroului Județean de Transporturi Dolj, au avut loc în cadrul a nouă dosare penale.

Potrivit lui Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, cauzele privesc vânzarea prin intermediul reţelelor sociale de articole vestimentare şi cosmetice, purtătoare de mărci protejate, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, prevăzute de Legea 84 din anul 1998.

La descinderi s-au găsit și confiscat 140 de articole vestimentare, șapte ceasuri, 33 de parfumuri și alte bunuri purtătoare de mărci protejate cu privire la care există suspiciunea contrafacerii, valoarea aproximativă a acestora fiind de 27.500 de lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți