12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Vișina Nouă, arestat după ce a tâlhărit un adolescent de 17 ani

- Advertisement -

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Vișina Nouă, este în Arestul Poliției Olt fiind acuzat de tâlhărie după ce, prin acte de violență, a furat 300 de lei de la un tânăr de 17 ani.

Cătălin FIRCOIU

Fapta a fost sesizată miercuri polițiștilor, de mama adolescentului tâlhărit.

„La data de 23 decembrie, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Vișina au fost sesizați de o femeie din localitatea Vișina Nouă, cu privire la faptul că fiului său, în vârstă de 17 ani, i-ar fi fost sustrasă suma de 300 de lei. În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din comuna Vișina Nouă, bănuit de faptul că folosindu-se de acte de violență l-ar fi deposedat pe minor de suma de bani”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În aceeași zi, autorul tâlhăriei a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Joi, tânărul din Vișina nouă a fost prezentat magistraților Judecătoriei Corabia, care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia instanței de judecată nu este definitivă și a fost deja contestată, în prezent tâlharul fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți