7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doar 19 infecții noi cu virusul SARS-CoV-2 în Olt, raportate în prima zi de Crăciun. Se înregistrează și două decese

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a raportat numai 19 infecții noi cu COVID-19 în județul Olt, în prima zi de Crăciun, iar de la începutul pandemiei și până la această dată bilanțul total al cazurilor a ajuns la 9.134. Pe lângă noile infecții, s-au înregistrat și bolnavi retestați pozitiv la noul Coronavirus, în ultimele 24 de ore fiind anunțat și două decese. Cifrele oficiale ale autorităților centrale mai arată că rata de incidență, cumulată în ultimele 14 zile, este în continuare scăzută în județ, fiind sub un caz COVID-19 la o mie de persoane.

Cătălin FIRCOIU

Potrivit reprezentanților Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cele 19 cazuri nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din Olt, care erau deja pozitivi, în ultima zi au fost 12 persoane reconfirmate pozitiv cu Coronavirus.

Din totalul celor 9.134 olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2 sunt 207 care au pierdut lupta cu boala de la începutul pandemiei, vineri, 25 decembrie, fiind comunicat două dintre decese. 

La această dată, județul Olt are o rată de infectare de 0,91 cazuri COVID-19 la mia de locuitori, cumulată în ultimele două săptămâni, și se află în zona verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți