11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

42 de infecții noi COVID-19 în Olt, anunțate într-o zi. 9.221 de cazuri în total

- Advertisement -

Județul Olt a ajuns la 9.221 de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2, potrivit raportării de duminică a reprezentanților Grupului de Comunicare Strategică. Cazurile s-au înregistrat de la începutul pandemiei, în ultima zi fiind raportate 42 de infecții noi cu Coronavirus. Pe lângă acestea, continuăm să avem pacienți internați în spital reconfirmați cu boala, dar, din fericire, în 24 de ore nu s-a mai comunicat niciun deces.

Cătălin FIRCOIU

Cifrele prezentate de Grupul de Comunicare Strategică anunță că, distinct de cele 42 de cazuri nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județul Olt, care erau deja pozitivi, în 24 de ore au fost 12 persoane reconfirmate pozitiv la infecția COVID-19.

Totodată, sunt și 209 olteni care au pierdut lupta cu virusul SARS-CoV-2, de la începutul pandemiei, în ultima zi a săptămânii nefiind comunicat niciun mort.

La ora actuală, rata de infectare cu noul Coronavirus la mia de locuitori, cumulată în 14 zile, este de 0,83, județul Oltul rămânând în zona verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți