9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Forțele de ordine, controale în localitățile cu rată de infectare COVID mare. Aproape 40 de olteni, amendați

- Advertisement -

Peste 260 de forțe de ordine au acționat duminică în tot județul Olt,  în special în localitățile unde rata de infectare cu virusul COVID-19 este mai ridicată, pentru a verifica dacă măsurile de protecție individuală și cele specifice implementate de agenții comerciale sunt respectate. Controale au fost și în mijloacele de transport în comun, fără a fi neglijate verificările privind respectarea măsurii izolării sau carantinării și respectarea condițiilor de deplasare în intervalul 23:00 – 05:00. Neregulile nu au întârziat să apară, pentru nepurtarea măștii de protecție fiind amendați aproximativ 40 de olteni.

Cătălin FIRCOIU

Polițiștii olteni, împreună cu polițiștii locali și reprezentanții celorlalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, au acționat în sistem integrat, aproximativ 1.100 de persoane fiind legitimate și verificate în ultimele 24 de ore.

În cadrul activităților, oamenii legii au controlat peste 100 de mijloace de transport persoane, dar au verificat și 62 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor de protecție specifice, a condițiilor de funcţionare şi a limitărilor de program. Pentru abaterile constatate forțele de ordine au aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală. 

Autoritățile recomandă locuitorilor județului Olt să conștientizeze importanţa măsurilor de protecţie şi să contribuie la efortul comun pentru limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu virusul COVID-19, prin respectarea acestora.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți