11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatina: Doi băieți fără posibilități financiare, un calculator și o tabletă din partea unui jandarm și a fiului său

- Advertisement -

Denis și Ștefan, doi copii de 7, respectiv 10 ani, din municipiul Slatina, ai căror părinți au posibilități financiare reduse, au avut parte de o mare bucurie cu o zi înainte de Ajunul Noului An. Familia, care stă cu chirie într-o locuință dintr-un bloc din Slatina, a fost vizitată de un jandarm de la Compartimentul Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și fiul său care le-au oferit mai multe cadouri, printre care un calculator și o tabletă.

Cătălin FIRCOIU

Având în vedere că școlile sunt închise și în prezent, în contextul actual al pandemiei de Coronavirus, iar cursurile se fac în mediul online, device-urile le vor fi de mare ajutor băieților în perioada următoare.

Pe lângă aceste daruri, copiii au mai primit dulciuri, dar și alte produse specifice sărbătorilor de iarnă. „Cadourile făcute de jandarm și fiul său au adus un strop de fericire în sufletul celor doi micuţi, aceştia fiind profund impresionaţi de ceea ce au primit”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți