14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Polițiști răniți în misiune. Echipajul lor a intrat în coliziune cu o ambulanță, la Șopârlița

- Advertisement -

Doi polițiști au fost răniți, în urma unui accident de circulație produs în dimineața primei zile a Anului Nou, în jurul orei 9.30. Evenimentul rutier a avut loc pe Drumul Național 64, în comuna Sopârlița, și au fost implicate un echipaj de poliție și un echipaj al cadrelor medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, ambele fiind în misiune comună, având în vedere că duceau la spital o persoană recalcitrantă.

„În urma unui apel prin 112, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobicești, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanță Olt, au intervenit pentru a transporta la o unitate medicală o persoană al cărui comportament era deviant. Persoana violentă a fost transportată cu ambulanța, iar echipajul de poliție însoțea transportul, conform protocolului, având semnalele luminoase în funcțiune. Întrucât pacientul ar fi devenit violent, șoferul ambulanței a frânat brusc, moment în care echipajul poliției a intrat în coliziune față spate cu acesta. Evenimentul s-a petrecut pe fondul unui carosabil ușor umed”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În total, cinci persoane au fost implicate în eveniment, respectiv doi polițiști de la Secția de Poliție Rurală Bobicești, o asistentă medicală, un ambulanțier și pacientul recalcitrant.

Echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au intervenit la fața locului, au asistat medical victimele și le-au transportat la spital, toate fiind conștiente, oamenii legii suferind leziunile cele mai grave.

„Din păcate, cei doi colegi polițiști prezintă fracturi la membrele inferioare. În aceste momente, prioritară este starea de sănătate a colegilor noștri și a persoanelor implicate în acest eveniment”, a adăugat reprezentantul IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți