3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coliziune violentă între trei mașini la intersecția Centurii Caracalului cu DJ 542. Cinci persoane au ajuns la spital

- Advertisement -

Accident grav în după-amiaza zilei de sâmbătă la intersecția Centurii Caracalului cu Drumul Județean 542. Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, în urma căruia circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate.

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, mai multe echipaje de salvatori de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt și Serviciul Județean de Ambulanță Olt intervenind la fața locului și transportându-le la spital.

„La data de 2 ianuarie, în jurul orei 13.00, la intersecția Variantei Ocolitoare 6 G cu Drumul Județean 542 s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate trei autovehicule. Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Olt sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Momentan se circulă alternativ, în zonă fiind polițiști rutieri. Cinci persoane au suferit leziuni în urma coliziunii celor trei autovehicule și au fost transportate la o unitate medicală”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cei trei conducători auto implicați în accidentul rutieri au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii rutieri au deschis dosar penal în cauză în care fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți