19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Medic originar din comuna Priseaca, răpus de virusul SARS-CoV-2

- Advertisement -

Florin Onescu, un doctor în vârstă de doar 34 de ani, originar din comuna olteană Priseaca, a murit în noaptea de Revelion. Bărbatul diagosticat cu virusul COVID-19 era internat la un spital din Capitală, după ce inițial a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Florin, fost practicant de medicină internă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde a fost rezident, și în prezent doctor la Spitalul Municipal Drăgășani, respectiv specialist Radiologie şi Imagistică Medicală, acolo unde lucrează și fratele său care este medic pneumolog, a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2 în urmă cu două săptămâni, starea sa de sănătate fiind gravă de la început.

A fost internat pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Slatina, iar de aici a fost transferat la Spitalul Clinic Colentina din București unde, din păcate, a încetat din viață în noaptea trecerii dintre ani.

Comunitatea deplânge acum moartea tânărului medic, pe pagina de Facebook a localității fiind lăsate zeci de mesaje de condoleanțe.

Luni, familia și apropiații îl vor conduce pe ultimul drum, Florin Onescu urmând a fi înmormântat în cimitirul din satul natal Priseaca al localității cu același nume.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți