12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Preotul din Bârza, autorul unui accident mortal. Era băut și a lovit cu mașina un adolescent de 15 ani, la Bobicești

- Advertisement -

Un bărbat de 57 de ani, originar din comuna Bârza și preot paroh în satul Braneț al localității, este autorul unui grav accident produs sâmbătă seara. Fața bisericească tocmai ce se întoarcea din sat unde a fost cu Boboteaza când la doar un kilometru de casa sa, din comuna Bobicești, a lovit mortal cu autoturismul, pe care îl conducea deși era sub influența alcoolului, un adolescent de 15 ani, din Bobicești, ce circula pe marginea părții carosabile în calitate de pieton.

Evenimentul rutier a fost sesizat prin 112, la fața locului pentru a face cercetări deplasându-se polițiștii rutieri din Balș.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș s-au deplasat la locul accidentului și din primele cercetări au stabilit faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 57 de ani, din comuna Bârza, și un pieton, în vârstă de 15 de ani, din comuna Bobicești. Din păcate, minorul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,45 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, șoferului i-au fost recoltate probe biologice de sânge”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului rutier, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți