12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Peste 9.500 de infecții COVID-19 în Olt, de la începutul pandemiei. Ultimele 26 raportate duminică

- Advertisement -

Județul Olt are deja peste 9.500 de cazuri de Coronavirus, mai exact de la începutul pandemiei și până duminică s-au înregistrat 9.510 îmbolnăviri. Potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică, doar în ultima zi au fost 26 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2, iar pe lângă acestea avem în continuare bolnavi aflați în spital reconfirmați cu COVID-19. Din fericire, în ultimele 24 de ore oficialii nu au mai comunicat niciun deces, iar rata de incidență, cumulată în ultimele două săptămâni, rămâne scăzută.

Potrivit statisticilor Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cele 26 de cazuri nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județ, care erau deja pozitivi, într-o singură zi au fost șase persoane reconfirmate pozitiv cu noul Coronavirus.

Totodată, sunt și 216 olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2 care au pierdut lupta cu boala de la începutul pandemiei, în ultima zi a săptămânii nefiind înregistrat niciunul.

Iar rata de infectare cu COVID-19 la mia de locuitori, cumulată în ultimele 14 zile, continuă să fie în scădere, fiind de 0,68 în Olt, care se află în scenariul verde la fel ca și alte 22 de județe ale României.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți