12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

„Gala Laureaților”, la ediția V. Premii și diplome pentru performerii Slatinei și cuplurile de aur

- Advertisement -

Pentru a omagia trecutul de secole al oraşului, Primăria și Consiliul Local Slatina organizează, în perioada 20 – 24 ianuarie, ediția a V-a a manifestării „Gala Laureaților”, ajunsă la ediția a V-a. Având în vedere contextul actual al pandemiei de Coronavirus, evenimentul se va desfășura doar prin a decerna premii elevilor, sportivilor, profesorilor și antrenorilor care s-au evidențiat în activitatea lor și premii de fidelitate pentru familiile slătinene care au împlinit 50 de ani de căsătorie în anul 2020. Municipalitatea alocă 400.000 de lei pentru premierea acestora, dar și pentru organizare.

20 ianuarie 2021 este data la care se împlinesc 653 de ani de la prima atestare documentară a orașului Slatina, iar cu acest prilej municipalitatea a considerat oportună desfășurarea premierii tuturor laureaților, dată fiind importanța și complexitatea evenimentului. Însă, măsurile impuse și recomandate de autoritățile competente și necesitatea protejării populației împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2 (COVID-19), în cadrul manifestării „Gala Laureaților” – ediția V vor fi acordate doar premiile și diplomele câștigătorilor, fără a mai avea loc vreo ceremonie.

Municipalitatea anunță că pentru organizarea celei de-a V-a ediții a  „Galei Laureaților” și premierea elevilor, profesorilor, sportivilor și antrenorilor, dar și a cuplurilor de aur, este necesară alocarea sumei de 400.000 lei din bugetul local. „Categoriile de premii, valoarea acestora, listele nominale cu beneficiarii și centralizatorul cheltuielilor efectuate vor fi aprobate prin Hotărârea Consiliului Local al municipiului Slatina”, anunță autoritățile locale.

Așadar, numele laureaților vor urma a fi făcute cunoscute în perioada următoare, iar aceștia își vor revendica premiile de la Direcția Generală Economică a Primăriei Slatina.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți