14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

56 de infecții noi COVID-19, anunțate în județ. Numărul deceselor rămâne nemodificat

- Advertisement -

O altă zi, o nouă creștere a infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 raportată de reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică în județul Olt. Oficialii au anunțat miercuri 56 de îmbolnăviri cu Coronavirus, acestea fiind înregistrate în ultima zi, în timp ce de la începutul pandemiei și până acum bilanțul total al infecțiilor COVID-19 a ajuns la 9.625. Din fericire, în 24 de ore nu a mai fost înregistrat niciun deces, numărul deceselor rămânând același.

Grupul de Comunicare Strategică a mai transmis că, distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi și internați în unitățile spitalicești oltene, în ultimele 24 de ore au fost 11 persoane reconfirmate pozitiv cu Coronavirus.

Iar dintre cei 9.625 de olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, sunt 217 care au fost răpuși de boală de la începutul pandemiei, majoritatea acestora având și comorbidități. Din fericire, în ultima zi nu a fost comunicat niciun nou deces.

În privința ratei de incidență a infecțiilor COVID-19, cumulată în ultimele 14 zile, este de 0,65 la mia de locuitori, iar județul Olt este în scenariul verde ca și alte 22 de județe ale României.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți