10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șofer din Negreni, autorul a două accidente produse în zona catedralei din partea de jos a orașului Slatina

- Advertisement -

Un bărbat de 63 de ani, din satul Negreni al orașului Scornicești, a provocat în ziua de Bobotează două accidente care au avut loc în zona catedralei din partea de jos a municipiul Slatina. În urma unuia dintre acestea, o persoană a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu era băut, însă după ce a acroșat o autoutilitară la intersecția bulevardului Nicolae Titulescu cu Varianta Oituz, acesta și-a continuat drumul și la câțiva zeci de metri, în intersecția străzii Nicolae Bălcescu și strada Tudor Vladimirescu a provocat accidentul soldat cu victimă.

În jurul orei 09:30 a avut loc cel de-al doilea eveniment rutier, anunță polițiștii. Coliziunea dintre cele două autovehicule implicate a fost frontal.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat de îndată la locul producerii accidentului. Din primele date, polițiștii au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule. În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, o persoană a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Un bărbat de 63 de ani, din Negreni (orașul Scornicești n.r.), conducătorul unuia dintre autoturismele implicate, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Anterior acestui eveniment, conducătorul auto de 63 de ani, ar fi acroșat un autoturism, provocând doar pagube materiale. Bărbatul și-a continuat deplasarea, fără a opri, după care a fost implicat în evenimentul rutier de pe strada Tudor Vladimirescu”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au produs cele două evenimente rutiere produse într-un interval de doar câteva minute.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți