9.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Violatorul bătrânei din Dăneasa, arestat pentru 30 de zile

- Advertisement -

Iulică Budan, tânărul de 21 de ani, din comuna Seaca, acuzat de viol și tâlhărie calificată, a fost arestat preventiv și se află în Arestul Poliției Olt. Acesta a fost prezentat joi în fața magistraților Judecătoriei Caracal, care au admis propunerea procurorilor Parchetului Caracal, de a fi arestat pentru 30 de zile.

Decizia instanței de judecată nu este definitivă și deja a fost contestată, contestația urmând a fi judecată într-una din zilele următoare de o instanță superioară.

Olteanul este acuzat că a violat o femeie de 79 de ani, din comuna Dăneasa, fapta fiind comisă de acesta în noaptea de 5 spre 6 ianuarie, autorul fiind inițial de negăsit. Însă, în urma cercetărilor polițiștilor Secției de Poliție Rurală Dăneasa, care au fost sesizați cu privire la cele întâmplate prin apelul de urgență 112, făptașul a fost prins în cursul serii zilei de Bobotează, fiind reținut pentru 24 de ore.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Dăneasa, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost identificat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Seaca, care în data de 6 ianuarie, în jurul orei 04:00, ar fi pătruns în locuința bătrânei de 79 de ani, și ar fi constrâns-o pe aceasta să întrețină raporturi sexuale cu el”, a declarat Alxandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Totodată, în urma anchetei, oamenii legii au stabilit faptul că prin acte de violență, tânărul i-a furat femeii 400 de lei, după care a fugit și s-a făcut nevăzut. Reținut fiind, Iulică Budan a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, unde se află și în prezent având în vedere că magistrații caracaleni au emis pe numele său mandat de arestare preventivă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți