19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

România ocupă locul trei în topul celor mai bune țări în care să lucrezi de acasă

- Advertisement -

România ocupă locul trei într-un top al celor mai bune țări în care să lucrezi de acasă în 2021, potrivit clasamentului Digital Nomad Index, alcătuit de compania Circleloop.

Țara noastră a obținut această poziție pe baza costului scăzut al vieții și a internetului de mare viteză ieftin, dar și datorită faptului că România începe să fie văzută ca un hub pentru companiile de tehnologie în Europa de Est, scrie publicația Evening Standard. Costul mediul al internetului de mare viteză este de aproximativ 35 de lei pe lună, iar viteza medie este cea mai ridicată din primele 10 țări din clasament, de 185 Mpbs. România are și cea mai mică chirie medie pentru un apartament cu două camere, de aproximativ 1500 de lei.

Clasamentul este condus de Canada, desemnată cea mai bună țară din lume în care să lucrezi de acasă în 2021 datorită combinației de internet de mare viteză, chirii relativ accesibile și politicilor de stat prietenoase cu migranții.

Marea Britanie ocupă poziția a doua. Deși viteza internetului este mai scăzută, țara este atractivă pentru mulți europeni și chiria pentru un apartament de două camere este mai scăzută decât în Canada.

Topul celor mai bune țări din care să lucrezi de acasă în 2021 este completat de Suedia, Danemarca, Franța, Olanda, Australia, Elveția și Germania. Coborând în clasament, Noua Zeelandă este pe locul 14, Singapore pe 15, Thailanda pe 18, Chile pe 28 și Brazilia pe 35.

sursa: Digi24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți