18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie de 64 de ani, din Slatina, victima unui accident produs pe strada Arcului

- Advertisement -

O bătrână de 64 de ani, din municipiul Slatina, a avut nevoie de acordarea primului ajutor după ce, duminică după-amiaza, a fost victima unui accident de circulație produs pe strada Arcului din localitate.

Paramedicii SMURD Slatina au intervenit la locul evenimentului, femeia fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență, pentru investigații medicale amănunțite.

„Echipajul SMURD Slatina a intervenit, în municipiul Slatina, strada Arcului, pentru acordarea îngrijirilor medicale unei femei, victima unui accident rutier, în calitate de pieton. Pacienta, în vârstă de 64 de ani, din Slatina, a fost găsită conștientă, cu traumatism lombar și traumatism la membrul inferior stâng. Aceasta a fost transportată la UPU Slatina”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Și polițiștii rutieri au acționat la fața locului pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul. Din primele informații, evenimentul rutier s-ar fi petrecut pe fondul neacordării de prioritate de către șoferul autoturismului, având în vedere că bătrâna era angajată regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți