13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident la Bobicești. Un autoturism s-a răsturnat, iar o femeie a avut nevoie de primul ajutor

- Advertisement -

Două autoturisme au fost implicate într-un eveniment rutier produs în comuna Bobicești, iar unul s-a răsturnat pe carosabil. O pasageră din acesta a fost rănită, având nevoie de acordarea primului ajutor.

Polițiștii rutieri de la Poliția orașului Balș au ajuns la locul producerii accidentului pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările în care s-a produs acesta.

„La fața locului au fost găsite două autovehicule, unul dintre acestea răsturnat pe partea carosabilă. În urma evenimentului, pasagera autoturismului răsturnat a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Din primele informații, oamenii legii au stabilit că șoferul mașinii care s-a răsturnat pe drum a încercat să evite impactul cu celălalt autoturism care ieșea de pe un drum lăturalnic, din partea dreaptă.   

Polițiștii au întocmit dosar penal, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți