10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

O anexă gospodărească și acoperișul unei case, distruse în urma unui incendiu la Cârlogani

- Advertisement -

Un incendiu devastator a izbucnit, miercuri după-amiaza, la o anexă gospodărească din comuna Cârlogani, iar acesta s-a propagat ulterior la acoperișul locuinței. Flăcările au distrus în calea lor mai multe bunuri, focul fiind stins de pompierii Detașamentului Slatina, care au intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că la sosirea echipajelor de salvatori, incendiul se manifesta la anexa gospodărească și la acoperiș.

„Pompierii au localizat incendiul rapid și au limitat propagarea incendiului la întreaga locuință. Intervenția a durat aproximativ două ore. În urma incendiului au ars aproximativ 100 de metri pătrați de acoperiș, anexa gospodărească, folosită ca bucătărie și spațiu pentru depozitare, mobilier, electronice și electrocasnice”, a spus reprezentantul ISU.

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la instalația electrică, exploatată cu deficiențe sau improvizații.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți