Condamnări pe numele a doi olteni. Polițiștii i-au ridicat de la domiciliu pe bază de mandat

Doi olteni, care au fost condamnați la închisoare cu executare, au fost săltați miercuri de la domiciliu de polițiștii olteni, pe bază de mandat, și duși la penitenciarul din Craiova pentru a-și ispăși pedepsele.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că unul dintre mandate a fost pus în executare de polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitate, condamnat pentru furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de articolele 228 și 229 din Codul Penal. Tânărul are de executat o pedeapsă de 6 ani de închisoare, după ce în perioada anilor 2014 – 2015 a furat cablu din rețeaua de telecomunicații a Căilor ferate Române.  

Și polițiștii Secției 10 de Poliție Rurală Vișina au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către instanța de judecată pe numele unui bărbat de 53 de ani, din comuna Studina. Olteanul are de ispășit o pedeapsă de 2 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe. 

Ambii bărbați au fost încarcerați la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<