5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

31 de cazuri noi COVID-19 în Olt, raportate vineri

- Advertisement -

Județul Olt a ajuns la un total de 10.108 de infecții cu virusul SARS-CoV-2, de la începutul pandemiei, potrivit cifrelor anunțate vineri de Grupul de Comunicare Strategică. 31 dintre acestea sunt în rândul oltenilor care au fost diagnosticați cu COVID-19 numai în ultimele 24 de ore. Din fericire, nu s-a mai raportat niciun deces nou, însă sunt în continuare bolnavi internați în spital cu același rezultat pozitiv la retestarea pentru depistarea infecției cu Coronavirus.

Potrivit reprezentanților Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cazurile nou confirmate, în ultima zi, în urma retestării pacienților internați în unitățle medicale din județ, care erau deja pozitivi, 18 persoane au fost reconfirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. 

Iar dintre cei 10.108 de olteni diagnosticați cu Coronavirus, sunt 227 care au încetat din viață de la începutul pandemiei, majoritatea acestora având însă și alte probleme de sănătate grave.

În privința ratei de incidență a infecțiilor cu COVID-19, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta este în Olt de 0,77 la mia de locuitori, județul aflându-se ca și alte 15 județe ale țării în scenariul verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți