22.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Meteorologii au emis o informare de ger pentru întreaga țară

- Advertisement -

Județul Olt, ca de altfel întreaga țară, va fi sub incidența unei informări meteorologice de ger care intră în vigoare din noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 02:00, și va fi valabilă până în dimineața zilei de miercuri, 20 ianuarie, la ora 10:00.

Nopțile și diminețile vor fi extrem de geroase, potrivit meteorologilor termometrele arătând temperaturi minime care coboară frecvent sub – 10 grade Celsius, în unele zone fiind și de – 20 de grade, în timp ce maximele diurne vor fi și acestea negative, încadrându-se, în general între – 10 și 0 grade Celsius.

„Vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopților și al dimineților va fi ger, la început în nord-vest, nord-est și centru, apoi și în celelalte regiuni. Temperaturile minime vor coborî frecvent sub – 10 grade și se vor încadra, în general, între – 18 și – 8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub – 20 de grade. Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între – 10 și 0 grade”, transmite ANM.

Meteorologii mai spun că local se va semnala ghețuș.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți