8.1 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Slatina: Incendiu la un magazin de articole funerare din zona Cimitirului Strehareți

- Advertisement -

Un incendiu puternic s-a produs, vineri după-amiază, la un magazin de articole funerare de pe strada Strehareți din municipiul Slatina, al cărui proprietar este concesionarul Cimitirului Strehareți. Pentru a stinge focul, care ar fi izbucnit de la un mijloc de încălzire lăsat în funcțiune și nesupravegheat, la fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că la sosirea echipajelor de salvatori incendiul se manifesta în interiorul clădirii, cu flacără și degajări mari de fum, cu posibilitate de propagare la o clădire administrativă, aflată în continuarea magazinului.

„Localizarea rapidă a incendiului, la nivelul clădirii în care funcționa magazinul, a readus semnificativ pagubele, clădirea administrativă fiind salvată în totalitate. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore”, a spus reprezentantul ISU.

Sursa citată a mai spus că în urma incendiului au ars materiale specifice activității societății, respectiv batiste, prosoape, eșarfe, sicirie, lumânări, tâmplăria din PVC și s-a degradat acoperișul clădirii.

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului a fost un mijloc de încălzire, lăsat în funcțiune, nesupravegheat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți