Un bărbat din Teslui a murit după ce s-ar fi împușcat accidental cu o armă de vânătoare

Un bărbat de 76 de ani, originar din satul Cherlești al comunei Teslui, a murit vineri seara după ce s-ar fi împușcat accidental cu o armă de vânătoare.

Un echipaj de cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, dar și paramedicii de la SMURD Slatina, au intervenit la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale victimei, care a fost găsită cu o rană împușcată în zona inghinală.

În jurul orei 21:30 a fost făcut apelul de urgență la 112, iar în scurt timp echipajele de prim ajutor au ajuns la domiciliul bătrânului, acesta fiind găsit în stare foarte gravă. Pentru aproape o oră au fost efectuate manevre de resuscitare, însă acestea au fost fără succes, undeva în jurul orei 22:30 fiind constatat decesul acestuia.

Echipaje de polițiști au fost solicitate și ele la locul producerii tragediei, pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Din primele informații, arma de vânătoare s-a descărcat accidental, bărbatul din Teslui suferind rana împușcată din zona inghinală.

„În această seară (vineri n.r.), Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul 112 despre faptul că un bărbat, în vârstă de 76 de ani, în timp ce se afla în locuința sa din comuna Teslui, județul Olt, s-ar fi împușcat accidental cu o armă de vânătoare. Echipa operativă, formată din polițiști de investigații criminale, de la Biroul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și polițist criminalist, s-a deplasat de îndată la locul producerii evenimentului. Între timp, din păcate, în urma plăgii suferită, bărbatul a decedat. Cercetările sunt în plină desfășurare”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<