Corabia: Bărbat găsit carbonizat în urma unui incendiu care i-a distrus locuința

Un bărbat de 64 de ani a fost găsit fără suflare, vineri noaptea, după ce casa acestuia de pe strada Islaz, din orașul Corabia, a fost cuprinsă de flăcări.

Bărbatul era carbonizat, pentru a stinge incendiul intervenind pompierii Gărzii Vișina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că la sosirea echipajelor de salvatori, incendiul se manifesta la bunurile din două camere de locuit și un hol și la acoperișul casei. “După pătrunderea în locuință, pompierii au găsit trupul neînsuflețit al proprietarului, în vârstă de 64 de ani, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului. Intervenția a durat aproximativ o oră și jumătate”, a spus reprezentantul ISU.

Flăcările au făcut scrum în calea lor acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, bunurile din două camere de locuit și dintr-un hol, cauza probabilă a izbucnirii incendiului fiind jarul căzut din sobă pe materiale combustibile.

Polițiștii au ajuns și ei la fața locului, care au dispus efectuarea unei necropsii a bărbatului găsit carbonizat. “Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<