3.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

O femeie din Valea Mare, victima unui accident, a murit la spital. Se întorcea de la biserică când a fost lovită în plin de o autoutilitară

- Advertisement -

Tragedie fără margini în familia unei femei, în vârstă de 65 de ani, din comuna Valea Mare, care și-a pierdut viața în urma unui accident grav petrecut duminică, în jurul orei prânzului, pe drumul principal care tranzitează localitatea. A fost lovită în plin de o autoutilitară, a ajuns la spital, însă din cauza stării grave de sănătate în care se afla a încetat din viață.

Femeia se întorcea de la biserica din satul Bârca, unde a participat alături de alte femei, la slujba de duminică, iar în momentul în care a vrut să traverseze strada în apropierea unui magazin, aceasta a fost spulberată de o autoutilitară, la volanul căreia se aflaun tânăr de 25 de ani, tot din Valea Mare.

Polițiștii rutieri din Slatina au ajuns la fața locului pentru a face cercetări.

„La data de 17 ianuarie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiul Slatina s-au deplasat la locul producerii unui accident de circulaţie, pe raza comunei Valea Mare. Polițiștii au stabilit faptul că impactul s-a produs între o autoutilitară, condusă de un bărbat de 25 de ani și un pieton, o femeie, în vârstă de 65 de ani, ambii din aceeași localitate. Femeia a fost transportată la spital în stare gravă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru investigații medicale amănunțite, însă starea sa de sănătate a continuat să se agraveze, fiind transferată la Spitalul Clinic Județean de urgență Craiova, unde, din păcate, în cursul nopții de duminică a murit.  

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți