10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primii politicieni ai Oltului s-au vaccinat anti COVID-19

- Advertisement -

De vineri, 15 ianuarie, în județ a debutat și cea de-a doua etapă de vaccinare împotriva noului Coronavirus, iar unii politicieni ai Oltului s-au numărat printre primii care s-au imunizat. Senatorul liberal de Olt Liviu Voiculescu, deputatul PNL Gigel Știrbu și Ion Doldurea, primarul social democrat de la Caracal au fost și s-au vaccinat anti COVID-19 luni.

Cei doi liberali olteni s-au imunizat la unul dintre cele trei centre de vaccinare care funcționează la fostul Colegiu Național Agricol „Carol I” din municipiul Slatina.

La scurt timp după ce s-au vaccinat, fiecare dintre parlamentari au ținut să-i îndemne și pe alții să o facă. „Am primit prima doză a vaccinului antiCOVID! Iar sentimentul care mă încearcă acum este de împlinire, ca și cum speranțele mele și ale tuturor oamenilor de a străbate cât mai repede tunelul prin care ne-a purtat atât de mult timp pandemia mondială de CoVID, au ajuns în sfârșit la lumină. Am făcut ceea ce trebuia să fac! Pentru mine, pentru toți cei dragi mie și pentru toți oamenii din jurul meu. Pentru că am convingerea că vaccinul antiCOVID este singura soluție pentru a reveni cu toții la normalitatea pierdută. Sper că puterea exemplului, un exemplu pe care îl dau și eu astăzi (luni n.r.), va conta pentru toți acei care nu cred în vaccin sau care nu sunt hotărâți să se imunizeze prin vaccin”, a declarat senatorul Voiculescu.

Totodată, deputatul Știrbu a spus: „Decizia mea a fost foarte clară: Mă vaccinez! Pentru că doresc să ne reluăm viața noastră normală de până acum 10 luni! Vaccinul împotriva COVID-19 reprezintă principalul instrument de prevenire a bolii și răspândirii pandemiei! Vă îndemn și pe voi să vă vaccinați pentru a învinge împreună această pandemie!”.

Edilul Ion Doldurea de la Caracal s-a vaccinat în centrul amenajat în clădirea administrativă „Parc”, spunând că a făcut acest lucru pentru a ne putea întoarce cu toții la stilul de viață cu care eram obișnuiți până acum aproape un an. „În această dimineață (luni n.r.) am ales să fiu printre primii vaccinați anti COVID-19, în etapa a II-a din campania națională. Centrele de vaccinare sunt pregătite pentru a răspunde solicitărilor tuturor celor care au decis să se vaccineze. După aproape un an în care viața noastră a fost paralizată de pandemie, simțim șansa reală de a ne întoarce în mare parte la stilul de viață cu care eram obișnuiți. Decizia de a ne vaccina este personală. Cu siguranță ea ne protejează de manifestarea brutală a virusului și, nu în ultimul rând, ne oferă ocazia să ne protejăm oamenii dragi nouă. Putem pune stop extinderii bolii, creșterii numărului de îmbolnăviri și a deceselor. Am făcut acest vaccin și cu gândul trist că întârzierea apariției lui mi-a furat în acest an câțiva prieteni dragi. Dumnezeu să îi aibă în pază!”, a declarat primarul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți