19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încă 26 de infecții COVID-19 în Olt, raportate într-o zi

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a comunicat marți 26 de infecții cu Coronavirus, iar de la începutul pandemiei și până în prezent bilanțul total al cazurilor a ajuns la 10.204 în județul Olt. Pe lângă noile îmbolnăviri, s-au anunțat și bolnavi retestați pozitiv la virusul SARS-CoV-2, însă, din fericire, nu a mai fost înregistrat nici un deces. Cifrele oficialilor de la Centru mai arată că rata de incidență a infecțiilor COVID-19 la o mie de persoane, cumulată în ultimele două săptămâni, continuă să fie scăzută.

Potrivit reprezentanților Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cele 26 de cazuri nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județ, care erau deja pozitivi, în ultima zi au fost 16 persoane reconfirmate pozitiv cu Coronavirus.

Iar din totalul celor 10.204 olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, sunt 230 care au încetat din viață de la începutul pandemiei, majoritatea având și boli asociate grave. Din fericire, autoritățile centrale nu au comunicat niciunul dintre decesele acestora. 

La această dată, Oltul are o rată de infectare, cumulată în ultimele 14 zile, de 0,53 cazuri COVID-19 la mia de locuitori, județul situându-se în continuare în zona verde.

Date actualizate despre cazurile de Coronavirus înregistrate în județ

10.204 cazuri confirmate de la începutul pandemiei
26 cazuri noi
9.561 persoane vindecate de la începutul pandemiei
69 persoane internate
18 persoane internate pe Secțiile Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalelor oltene
343 persoane aflate în izolare la domiciliu
460 persoane aflate în carantinare la domiciliu
26.882 persoane testate pentru infecția COVID-19 de la începutul pandemiei
99 teste rapide efectuate în laboratoarele din județul Olt, în data de 18 ianuarie
230 decese

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți