13.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Scandal pe terasa unui bar din Brastavățu, la început de an. Agresorul unui bărbat, săltat de polițiști în urma unor percheziții

- Advertisement -

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Brastavățu, a fost bătut la începutul acestui an, în timpul unui scandal care a avut loc între mai multe persoane, din localitate, pe terasa unui bar tot din Brastavățu. Agresorul a fost identificat în persoana unui bărbat de 43 de ani, din Brastavățu, acesta fiind săltat de polițiști în urma unor descinderi efectuate după aproape trei săptămâni având în vedere concluziile medicilor care au stabilit că viața victimei a fost pusă în pericol.

Conflictul spontan a avut loc în seara zilei de 3 ianuarie, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Vișina fiind sesizați prin apelul 112 cu privire la cele întâmplate.

„În urma agresiunii petrecută pe terasa unui bar din Brastavățu, în care au fost implicate mai multe persoane din localitate, un bărbat a fost transportat la Spitalul Municipal Caracal, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetăriile fiind desfăşurate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia. Ulterior, în cauză a fost dispusă examinarea medico-legală a bărbatului agresat”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Bărbatul a fost bătut atât de crunt încât a fost transferat și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, de unde s-a externat vineri, 15 ianuarie. Întrucât rezultatele preliminare emise marți, 19 ianuarie, au concluzionat faptul că prin leziunile traumatice suferite viața bărbatului bătut a fost pusă în primejdie, dosarul a fost declinat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Totodată, marți, după aproape trei săptămâni de la scandal, au fost efectuate două percheziții domicilliare în comuna Brastavățu, bărbatul bănuit de săvârșirea agresiunii fiind condus la Poliție, în cursul aceleiași zile fiind audiat în prezența procurorului de caz.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți