14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Filmul bătăii de la Brastavățu

- Advertisement -

În agresiunea care a avut loc pe terasa unui bar din comuna Brastavățu, în seara celei de-a treia zi a anului, au fost implicate în jur de șapte persoane. Asta reiese din imaginile suprinse de una dintre camerele de supraveghere montate în incinta localului, care a surprins întregul scandal izbucnit spontan. Se observă clar cum mai mulți indivizi, înarmați cu obiecte contondente, vin pe terasă și se iau de doi bărbați pe care îi lovesc neîncetat până când aceștia cad la pământ.

Deși alți clienți ai barului au încercat să-i despartă, bărbații care erau căzuți pe ciment au fost în continuare loviți de agresori cu obiectele contondente, dar și cu pumnii și picioarele, de nu s-au mai putut ridica. Minute bune au stat la pământ până când au reușit să-și revină, însă una dintre victime, chiar dacă era plină de sânge, este în continuare lovită. Totodată, din filmare se vede că cei implicați ar fi consumat și băuturi alcoolice.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Brastavățu, a ajuns la Spitalul Municipal Caracal în urma altercației, iar de aici a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru ca apoi să ajungă să primească îngrijiri medicale și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. Pe 15 ianuarie, acesta s-a externat și concluziile medicului legist arată că leziunile traumatice suferite în timpul bătăii i-au pus viața în primejdie. Inițial, cauza a fost cercetată de polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Vișina, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetu Corabia, însă marți dosarul a fost declinat spre soluționare anchetatorilor de la Parchetul Olt. Agresorul acestuia s-a stabilit a fi un bărbat de  43 de ani, tot din Brastavățu, care a fost săltat de oamenii legii în urma a două percheziții domiciliare care au avut loc la Brastavățu, tot în cursul zilei de marți.

Capturi de pe filmarea surprinsă de camerele de supraveghere. VIDEO cu un puternic impact emoțional

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți