10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bălșean arestat după ce a furat mașina unei femei, lăsată pornită în fața unui supermarket

- Advertisement -

UPDATE: În cursul după-amiezii de marți, bărbatul de 30 de ani, din Balș, a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Balș care au dispus pe numele său emiterea unui mandat de arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Știrea inițială: Un bărbat de 30 de ani, din orașul Balș, a fost reținut marți seara după ce a furat autoturismul unei femei, din localitate, pe care îl lăsase pornit în fața unui supermarket. Hoțul, care nu avea nici permis auto, a fost prins după un sfert de oră în trafic, mașina sustrasă fiind oprită de polițiștii rutieri la Găneasa.

Oamenii legii au fost sesizați chiar de păgubașă prin apelul de urgență 112.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au mobilizat și au efectuat de îndată verificări. La aproximativ 15 minute de la sesizare, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe Drumul Național 65 – European 574, în localitatea Găneasa, autoturismul reclamat că ar fi fost sustras”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ. Conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani, tot din orașul Balș, bănuit de furtul mașinii, a fost imobilizat de poliții rutieri care, din verificările efectuate, au stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere.

Polițiștii de la Poliția Balș au reținut șoferul pentru 24 de ore, acesta aflându-se încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt. În cursul zilei de miercuri, bălșeanul va fi prezentat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Balș, cu propuneri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți