13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

58 de cazuri Coronavirus în județul Olt, anunțate în 24 de ore

- Advertisement -

Oltul a ajuns la 10.308 infecții cu virusul SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, potrivit datelor raportate joi de Grupul de Comunicare Strategică. Numai în ultima zi au fost 58 de olteni diagnosticați cu noul Coronavirus. Din fericire, oficialii nu au mai comunicat niciun deces din cauza infecției COVID-19, iar județul are o rată de incidență a cazurilor în continuare scăzută, fiind sub 1 la mia de locuitori.

Grupul de Comunicare Strategică transmite că, distinct de cele 58 de îmbolnăviri noi cu virusul SARS-CoV-2, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi și sunt internați în spitalele oltene, sunt 17 persoane care au fost reconfirmate pozitiv în ultimele 24 de ore. 

Iar dintre cei 10.308 olteni infectați cu COVID-19 sunt 231 ce au pierdut lupta cu boala, majoritatea având însă și comorbidități. Niciunul dintre decesele acestora nu a fost raportat joi.

Cifrele actualizate ale oficialilor de la Centru mai arată că rata de incidență a cazurilor de Coronavirus, cumulată în ultimele 14 zile, este de 0,54 la mia de locuitori, Oltul aflându-se ca și alte 22 de județe ale României în zona verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți