3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Găneasa: Un bărbat a fost călcat pe cap de o căruță încărcată cu bălegar și a murit. Totul, după ce calul care o trăgea s-a speriat

- Advertisement -

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Găneasa, a decedat după ce a fost victima unui eveniment mai neobișnuit care s-a produs, joi, pe un drum de la marginea unui câmp din localitate. Acesta mergea pe lângă căruța plină cu bălegar și calul care o trăgea s-a speriat. Când a încercat să calmeze animalul, nu a reușit acest lucru, a fost pus la pământ, moment în care a fost călcat pe cap de roțile atelajului hipo.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiul Slatina și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală  Găneasa s-au deplasat de îndată la locul producerii evenimentului.

„Din primele date a reieșit faptul că evenimentul nu s-a produs pe un drum public. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din Găneasa, în timp ce se deplasa lângă vehiculul cu tracțiune animală, ar fi fost accidentat. În urma evenimentului, din păcate, bărbatul a decedat”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți