15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Băiat de 13 ani, plecat voluntar dintr-un centru familial din Slatina, căutat de polițiști

- Advertisement -

Un băiat de 13 ani, care vineri seară a plecat voluntar din Căsuțele de Tip Familial „Sfântul Andrei” din municipiul Slatina și nu s-a mai întors, este căutat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, după ce personalul centrului a anunțat dispariția sa.

„La data de 22 ianuarie, în jurul orei 19:00, polițiștii de la Poliția municipiului Slatina au fost sesizați cu privire la faptul că Groza Cristian Constantin, în vârstă de 13 ani, beneficiarul unei măsuri de protecție socială, ar fi plecat voluntar dintr-un centru de tip familial din Slatina și nu a mai revenit. Polițiștii slătineni, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt, au demarat de îndată verificări și activități specifice de căutare a minorului dispărut”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Băiatul căutat de oamenii legii are aproximativ 1,30 metri înălțime și 40 de kilograme, iar la data plecării era îmbrăcat în haine de culoare închisă. Anterior, copilul a mai părăsit centrul, acum sărind pe un geam și s-a făcut nevăzut.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea minorul dispărut din centrul familial sunt rugate să sune de urgență la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți