20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Minorul dispărut din centru a fost găsit de polițiștii slătineni. Intenționa să plece spre Potcoava

- Advertisement -

Cristian Constantin Groza, băiatul de 13 ani, care vineri seara, în jurul orei 19:00, a fugit din Centrul de Tip Familial „Sfântul Andrei”, din municipiul Slatina, sărind pe geamul locuinței în care stătea, a fost găsit de polițiștii slătineni, teafăr și nevătămat.

După aproximativ trei ore și jumătate de căutări, respectiv în jurul orei 22:30, acesta se afla în zona Pieței Zahana. Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

„Polițiștii au identificat minorul pe raza municipiului Slatina. Acesta a declarat că nu a fost victima niciunei infracțiuni”, a spus reprezentantul IPJ.

Nu este pentru prima dată când băiatul de 13 ani pleacă voluntar din centru, personalul acestuia mai sesizând dispariția sa de câteva ori. Acum, Cristian Groza intenționa să plece în orașul Potcoava și căuta un taxi în zona Pieței Zahana pentru a putea ajunge acolo. Voia să meargă la un asistent maternal din localitate la care acesta a stat și de la care în urmă cu ceva timp a și dispărut.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți