8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alte 24 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2, anunțate în județ

- Advertisement -

Cifrele oficiale comunicate de Grupul de Comunicare Strategică arată că în județul Olt, de la începutul pandemiei și până acum, s-au înregistrat 10.376 de cazuri de Coronavirus. Din acest total, numai în ultima zi au fost încă 24 de olteni confirmați cu infecția cu virusul SARS-CoV-2. Din nefericire, sunt și în prezent bolnavi internați în unitățile medicale din județ cu același rezultat pozitiv la retestarea pentru depistarea COVID-19, însă autoritățile centrale nu au mai raportat duminică niciun deces nou.

În Olt sunt și în Grupul de Comunicare Strategică anunță că, distinct de cazurile nou confirmate, în ultimele 24 de ore, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi și sunt internați în spital, zece persoane au fost reconfirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. 

Iar dintre cei 10.376 de olteni diagnosticați cu COVID-19, 235 au pierdut lupta cu boala, de la începutul pandemiei, însă majoritatea acestora aveau și comorbidități. Din fericire, oficialii de la Centru nu au mai anunțat duminică niciun deces.

În privința ratei de incidență a cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta era în ultima zi a săptămânii de 0,58 în Olt și este unul dintre cele 27 de județe din țară care acum se află în scenariul verde.

Cum arată situația epidemiologică în Olt

10.376 persoane confirmate de la începutul pandemiei

24 cazuri noi

9.780 persoane vindecate de la începutul pandemiei

58 persoane internate

19 persoane pe secțiile Anestezie și Terapie Intensivă ale unităților medicale din  județ

303 persoane aflate în izolare la domiciliu

371 persoane aflate în carantinare la domiciliu

27.774 persoane testate

235 decese

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți