8.1 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatina: Dosar penal pentru o tânără prinsă la volanul unei mașini deși nu avea permis

- Advertisement -

O tânără de 20 de ani, din municipiul Slatina, s-a ales cu dosar penal după ce în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01:20, a fost oprită în trafic de polițiștii rutieri, aceasta conducând un autoturism fără a avea permis auto. Oamenii legii au efectuat cercetări și au stabilit că mașina i-a fost încredințată de proprietarul acestuia, un tânăr de 22 de ani.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au depistat tânăra de 20 ani, din Slatina, în timp ce conducea pe raza localității un autoturism, fără a poseda permis de conducere. Cu ocazia activităților desfășurate, s-a stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat acesteia de un tânăr de 22 de ani, proprietarul autoturismului”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, în cauză fiind efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul în vederea conducerii pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți