2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bălșean arestat după ce a furat dintr-o locuință electrocasnice de 10.000 de lei. A avut și un complice

- Advertisement -

Un bărbat de 39 de ani, din orașul Balș, a fost arestat marți, după ce polițiștii din localitate l-au reținut fiind acuzat că a furat dintr-o locuințe obiecte electrocasnice în valoare de 10.000 de lei. Oamenii legii au stabilit că acesta a avut și un complice, un bărbat de 45 de ani, tot din Balș, însă împotriva acestuia nu s-a dispus nicio măsură preventivă și este cercetat acum în stare de libertate.

Furtul a fost sesizat în dimineața zilei de luni de cumnatul celui prădat de hoți.

„În data de 25 ianuarie, în jurul orelor 10:00, polițiștii din oraşul Balş au fost sesizați de un bărbat de 72 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute, au sustras din locuinţa cumnatului său, din Balș, obiecte electrocasnice în valoare de 10.000 de lei. În urma investigațiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş, în cursul zilei de 26 ianuarie au fost identificaţi doi bărbaţi cu vârstele de 39 şi 45 de ani, ambii din oraşul Balş, bănuiţi de comiterea faptei, bunurile fiind recuperate”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În urma tuturor invetigațiilor, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul de 39 de ani, acesta fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Prezentat în fața magistraților Judecătoriei Balș în aceeași zi, aceștia au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. Însă, decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată. Dacă bălșeanul este acum în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ, împotriva complicelui său oamenii legii nu au dispus nicio măsură preventivă, acesta fiind cercetat acum în stare de libertate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți