14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Giuvărăști, în arest preventiv după ce a comis un act sexual cu o copilă de 12 ani

- Advertisement -

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Giuvărăști, a fost arestat miercuri de magistrații Judecătoriei Corabia, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu o fetiță de numai 12 ani. Totul a fost descoperit de polițiști, după ce tatăl copilei a sesizat dispariția acesteia luni seara.

Micuța plecase de la acasă duminică, 24 ianuarie, și nu s-a mai întors. Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Corabia au fost sesizați de un bărbat de 50 de ani, din comuna Tia Mare, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. În urma investigațiilor efectuate de poliţiştii corăbieni, minora a fost identificată la locuinţa unui tânăr de 22 de ani, din comuna Giuvărăşti, declarând poliţiştilor că nu a fost victima vreunei infracţiuni.

„Întrucât au existat suspiciuni cu privire la aspectele declarate de minoră, cercetările au fost continuate, iar în data de 26 ianuarie tânărul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor. Miercuri, 27 ianuarie, acesta a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Corabia, care au dispus arestarea preventivă a sa pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Decizia instanței de judecată nu este una definitivă, putând fi contestată, iar în prezent tânărul din Giuvărăști este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți