8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

38 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2, raportate sâmbătă în Olt

- Advertisement -

Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică au raportat o nouă creștere a cazurilor de Coronavirus în județul Olt. 38 de îmbolnăviri noi au fost anunțate sâmbătă, iar de la începutul pandemiei bilanțul total al cazurilor a ajuns la 10.550. Pe lângă noile infecții, avem în continuare bolnavi internați în spital și reconfirmați cu virusul SARS-CoV-2, însă în ultimele 24 de ore oficialii de la Centru și specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt nu au mai comunicat niciun nou deces.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cele 38 de cazuri nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județul Olt, care erau deja pozitivi, în ultima zi au fost și 15 persoane reconfirmate pozitiv la infecția cu virusul COVID-19.

Totodată, din totalul celor 10.550 de olteni diagnosticați cu SARS-CoV-2, sunt 240 care încetat din viață de la începutul pandemiei, majoritatea lor suferind însă și de probleme medicale grave. Din fericire, oficialii nu au mai raportat sâmbătă niciun deces.

La ora actuală statisticile Grupului de Comunicare Strategică mai arată  că rata de incidență a cazurilor de Coronavirus, cumulată în ultimele 14 zile, continuă să fie scăzută și este de 0,52 la mia de locauitori în județ, Olt fiind unul dintre cele 30 de județe ale țării care se află în zona verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți