8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

20 de infecții noi COVID-19, anunțate în județul Olt. A doua zi fără niciun deces

- Advertisement -

Oltul a ajuns la 10.570 de infecții cu virusul SARS-CoV-2, înregistrate de la începutul pandemiei. Potrivit raportării de duminică a Grupului de Comunicare Strategică, în ultima zi au fost numai 20 de olteni diagnosticați cu noul Coronavirus. În județ avem și acum bolnavi care sunt internați în spital, unde sunt tratați cei confirmați cu COVID-19, și au același rezultat pozitiv la retestare. Din fericire, este a doua zi în care oficialii de la Centru nu au mai comunicat niciun deces.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cazurile nou confirmate, în ultimele 24 de ore, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județul Olt, care erau deja pozitivi, au fost șase persoane reconfirmate pozitiv. 

Totodată, 240 dintre cei 10.570 de olteni diagnosticați cu virusul COVID-19, au pierdut lupta cu boala, majoritatea acestora având însă și comorbidități. Este a doua zi consecutivă în care autoritățile centrale nu au mai anunțat niciun deces al vreunei persoane din județ confirmată cu infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Iar în privința ratei de incidență a cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta continuă să fie scăzută în Olt, în ultima zi a săptămânii aceasta fiind de 0,50 și situând județul în zona verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți