22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Femeie rănită în urma unui accident produs la ieșirea din Slatina spre Brebeni

- Advertisement -

O femeie, în vârstă de 52 de ani, din comuna Milcov, a fost luni dimineața victima unui accident de circulație produs pe strada Drăgănești din municipiul Slatina, în zona industrială. Aceasta, în calitate de pieton, a fost lovită de un autoturism care se deplasa dinspre Slatina spre Brebeni, iar în urma impactului a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Evenimentul rutier s-a produs luni, în jurul orei 06:40.

„Pe strada Drăgănești, din municipiul Slatina s-a produs un accident rutier, victima fiind un pieton. Un bărbat de 53 de ani, din Slatina, în calitate de conducător auto, ar fi acrosat o femeie de 52 de ani, din comuna Milcov, în calitate de pieton”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma coliziunii, femeia a primit primul ajutor de la cadrele medicale de pe un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Olt, iar ulterior a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina pentru investigații medicale amănunțite.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modalitatea de produce a accidentului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți