18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Liberala Ana Maria Ciaușu și USR-istul Fănel Bădici, noii subprefecți ai județului

- Advertisement -

Prefectura Olt va avea o onouă echipă de conducere după ce liderii Coaliției de guvernare au reușit să ajungă la o înțelegere și luni și-au împărțit funcțiile de prefecți și subprefecți din județele României, având în vedere că săptămâna trecută legea privind ocuparea acestor posture a fost modificată, iar acestea pot fi ocupate acum și de membri de partid. Astfel, prefect rămâne Florin Homorean, susținut de Partidul national Liberal, care ocupă funcția din anul 2019, însă Oltul va avea doi subprefecți noi, respectiv Ana Maria Ciaușu, membră a organizației județene a PNL, și Fănel Bădici, președintele Uniunii Salvați România Olt.

Ana Maria Ciaușu, secretar general PNL Olt, și Fănel Bădici, liderul useriștilor olteni, ar urma să îi înlocuiască din funcții pe Nicolae Hristescu și Octavian Olteanu, ocupate de aceștia de anul trecut, respectiv din data de 30 ianuarie și 26 mai.

Contactați telefonic, cei doi politicieni au confirmat că sunt propuși pentru ocuparea posturilor de subprefect în cadrul Instituției Prefectului – Județul Olt. „Este adevărat, sunt propunerea PNL pentru funcția de subprefect. Atât pot să spun!”, a declarat liberala Ana Maria Ciaușu. Și USR-istul a precizat că este propunerea partidului său pentru a fi subprefect. „Nu aș putea să confirm încă varianta că voi fi subprefect, mai durează puțin. Sunt propunerea USR Olt pentru această funcție. În câteva zile se clarifică situația”, a spus Bădici.

Numirile ar urma să fie făcute oficial într-o următoare ședință de Guvern, care mai apoi vor fi publicate și în Monitorul Oficial.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți