14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Caracal, acuzat de tâlhărie. A furat, prin violență, mobilul unui localnic

- Advertisement -

UPDATE: În cursul după-amiezii de marți, caracaleanul de 21 de ani a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Caracal, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia instanței de judecată nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Știrea inițială: Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Caracal, este acuzat de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie după ce luni, în jurul orei 13:00, a sustras, prin violență, telefonul mobil al unui localnic de 20 de ani.

Păgubitul a fost cel care a sesizat fapta polițiștilor din cadrul Poliţiei municipiului Caracal.

„În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din municipiul Caracal, bănuit de faptul că folosindu-se de acte de violență ar fi deposedat persoana vătămată de telefonul mobil”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Tânărul de 21 de ani a fost reținut luni de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând a fi propuse măsurile legale. Totodată, tâlharul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți