11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânărul din Balș, care a furat o mașină pornită din fața unui supermarket, în arest preventiv

- Advertisement -

Bălșeanul de 30 de ani, care se afla în arest la domiciliu după ce în seara zilei de 19 ianuarie a furat autoturismul lăsat pornit de o femeie în fața unui supermarket din localitate, este în arest preventiv. Tânărul a încălcat măsura arestului la domiciliu, polițiștii găsindu-l, săptămâna trecută, plimbându-se pe străzile orașului de pe malul Oltețului, în loc să fie acasă.

Judecătoria Balș a fost instanța care luni a emis pe numele său mandat de arestare preventivă, acesta fiind pus în executare de polițiștii din oraș.

„Bărbatul de 30 de ani, din Balș, se afla în executarea măsurii arestului la domiciliu din data de 20 ianuarie, fiind cercetat într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Acesta a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al inspectoratului.

În seara zilei de 19 ianuarie acesta a furat autoturismul femeii pe care îl lăsase pornit în fața unui supermarket, din Balș, însă a fost prins de polițiști în scurt timp. Hoțul de 30 de ani, care nu avea nici permis de conducere, a fost găsit după un sfert de oră în trafic, mașina sustrasă fiind oprită de polițiștii rutieri în comuna Găneasa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți