21.2 C
Slatina
joi,20 iunie,2024

Ultimele Articole

Un caracalean care și-a amenințat mama cu bătaia, arestat după ce a încălcat ordinul de protecție

- Advertisement -

Un bărbat de 44 de ani, din municipiul Caracal, care sâmbătă s-a manifestat agresiv și a amenințat-o cu acte de violență pe mama sa, în vârstă de 72 de ani, este în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Olt după ce a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști.

Polițiștii din municipiul Caracal au fost puși în alertă cu privire la cele întâmplate sâmbătă dimineața, la ora 10:00.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că oamenii legii au fost sesizați, prin apelul de urgenţă 112, de o femeie, în vârstă de 72 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiul său de 44 ani se manifestă agresiv şi o ameninţă cu acte de violenţă.

„Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, evacuând bărbatul din locuinţă, ocazie cu care pe numele său a fost emis un ordin de protecţie provizoriu prevăzut de Legea 217 din 2003 privind prevenirea şi combaterea violenţei în familie. În cursul aceleiaşi zile, bărbatul a revenit la locuinţa mamei sale, continuând să se manifestă agresiv, încălcând ordinul de protecţie emis pe numele său”, a spus reprezentantul IPJ.

Caracaleanul de 44 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de încălcare de o persoană împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse, prevăzut de Legea 217 din 2003 privind prevenirea şi combaterea violenţei în familie, iar instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia. Prezentat duminică în fața magistraților Judecătoriei Caracal, care au dispus arestarea preventivă a olteanului pentru 30 de zile. Decizia instanței de judecată nu este definitivă, fiind deja contestată. În prezent, bărbatul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți