11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina. O fată de 13 ani, lovită de o mașină

- Advertisement -

O copilă de doar 13 ani a fost victima unui accident rutier produs, miercuri seară, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina. Aceasta, care avea calitatea de pieton, a lovită de o mașină, în urma impactului fiind transportată la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112 cu privire la producerea sa.

„Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au deplasat la locul producerii evenimentului, respectiv pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina. Din primele date, se pare că o minoră, în vârstă de 13 ani, în calitate de pieton, ar fi fost accidentată de un autoturism, condus de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Slatina. Minora a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativă”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți