4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ce s-a întâmplat în casa vecinului care a violat-o pe copila de 15 ani din Corabia

- Advertisement -

Fata de 15 ani, din oraşul Corabia, care a fost sechestrată şi violată de bărbatul de 50 de ani, din aceeaşi localitate, ce îi era chiar vecin, venise la acesta pentru a-i face curăţenie în casă. Mai câştiga şi ea un ban în plus şi, potrivit anchetatorilor, faptele au fost comise de corăbian după aproape trei ore de când aceasta a ajuns în domiciliul său, unde nu ar fi fost pentru prima dată când se afla pentru activităţi de menaj.

Şi chiar dacă a mai fost pe la el pentru curăţenie, inclusiv să-i spele rufele murdare, niciodată nu a mai păţit ceea ce i s-a întâmplat în noaptea de duminică şi nici măcar nu i s-ar fi făcut astfel de propuneri indecente.

„Sunt vecini de scară la acelaşi bloc, persoana vătămată mai mergea în domiciliul lui pentru diverse activităţi contra-cost: îi spăla lenjerie (…), activităţi de menaj ocazional. Erau cunoştinţe şi vecini de scară. S-a dus ca altădată să îi facă activităţi de menaj şi undeva în jurul orei 24:00 a avut loc infracţiunea de viol. A fost lipsită de libertate, în sensul că a şi asigurat uşa cu sistemul de închidere şi după consumarea raportului sexual uşa a fost deschisă numai la somaţia organelor de poliţie, care au ajuns acolo la sesizarea tatălui persoanei vătămate. Agresorul are 50 ani, nu are familie, iar fata împlinise 15 ani cu o zi înainte de consumarea faptelor”, a declarat procurorul Lavinia Dorcu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

Iniţial, bărbatul din Corabia le-a spus procurorilor că ar mai fi avut o singură dată raporturi sexuale cu copila de 15 ani, însă care au fost consimţite. Ulterior, acesta a revenit, negând în faţa judecătorului că s-ar fi atins de minoră. S-au prelevat probe, iar în urma rezultatelor se va stabili exact dacă s-a mai întâmplat vreodată acest lucru. Se ştie clar că pe corpurile celor implicaţi s-au găsit urme vizibile rămase în urma unei confruntări fizice pe care au avut-o.

„Declaraţiile lui sunt contradictorii. Ea spune că nu, el declară că anterior ar mai fi întreţinut o singură dată cu ea raport sexual. La instanţă a revenit şi a spus că n-a întreţinut niciodată raport sexual cu ea şi nici în seara de 31 ianuarie spre 1 februarie. N-a recunoscut. Sunt actele medico-legale din care rezultă că ambii au suferit leziuni – ea s-a apărat şi l-a zgâriat în zona gâtului, iar ea are leziuni la picior şi pe corp şi este muşcată şi de un deget de el când a încercat să scape”, a mai spus anchetatorul.

Deocamdată, nu s-a putut stabili dacă a avut loc raportul sexual, fata având o deflorare veche. „Urmează să se stabilească după ce se vor prelucra probele serologice şi după compararea lor cu obiectele de la locul faptei, respectiv un cearşaf şi un prosop”, a mai precizat procurorul Lavinia Dorcu.

Fata nu are o situaţie familiară bună, fiind una săracă şi destrămată. Tatăl ei este cel care o creşte, fără a avea vreun loc de muncă stabil.

La rândul său, din declaraţiile pe care le-a făcut în faţa anchetatorilor, vecinul copilei ar pensionat pe caz de boală, având diabet, dar şi un accident vascular în antecedentele medicale, dar informaţiile nu s-au dovedit încă prin prezentarea unor documente medicale care să justifice aspectele spuse de acesta.

În urma celor petrecute, bărbatul de 50 de ani, din Corabia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de magistraţii Judecătoriei Corabia, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol. Olteanul este în prezent încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți